O NAMA

Svadbeni salon Lug prostire se na ukupno 1800m2. Na dva sprata, u prizemlju se nalazi svečani salon sa 650m2 i terasom ispred za prijem i dobrodošlicu gostiju do dolaska mladenaca, uz koktel na visokim stolovima. Terasa je natkrivena tendama i prostire se na 200m2 .

Kuhinja i komore za hlađenje su na površini od oko170m2. Šank i komora za hlađenje pića su vidljivi iz salona i čine jednu cjelinu.

Tehnički dio objekta prostire se na oko 200m2 i tu su smještena ventilaciona postrojenja i kotlovnica, a u jednom odvojenom dijelu se nalazi prostor za sječenje pečenja koji je posebno ohladjen i zaštićen od vanjskih uticaja sa posebnim sanitarnim čvorom, a čitav prostor je i pod video nadzorom kao i kuhinja, a sve u cilju sprečavanja eventualnih oneciscavanja hrane a samim tim nam je cilj zaštita naših potrošača.

Objekat je izgrađen i pušten u funkciju 07.12.2000. godine. Sveobuhvatno renoviranje salona, ugradnja centalne klime, nova kuhinja, centralno hlađenje hrane i pića, kao i zamjena kompletnog inventara, se odvija od 7.1.2017. do 30.04.2017. godine.

Osim gore navedenog na raspolaganju našim gostima je i igraonica za djecu uz stručni nadzor. Mladenci na raspolaganju imaju i mladenačku sobu sa kupatilom.

Uz čitav kompleks na raspolaganju našim gostima je i parking na oko 4000m2, djelimično asfaltiran, osvijetljen i fizički obezbijeđen za vrijeme Vaše svečanosti.

Svečani salon Lug je jedna od najsvjetlijih sala, pošto je čitav front osvijetljen i sve do večernjih sati pruža se prirodan ugođaj za Vaše goste. U večernjim časovima, uz standardnu led rasvjetu, na raspolaganju Vam je i dekorativna rasvjeta koju birate po Vašem ukusu.

Posebno smo ponosni na naš tim jer smo za relativno kratko vrijeme uspjeli oformiti tim za koji možemo reći da je skoro stopostotno naš, iako se radi sa ljudima koji su pod ugovorom o radu sa nama.

I ovu sezonu počinjemo sa još jednom dodatnom uslugom a koja će sigurno privući pažnju, i to posebno naših budućih parova. Radi se o samom činu vjenčanja koji će biti nedaleko od restorana u prirodi, a fotografije ćemo uskoro objaviti.

Posebno smo ponosni što dosad nismo morali plaćati skupe reklame da bismo privukli Vašu pažnju na naš salon, jer većina svadbi je odrađena tako da ste Vasim prisustvom na nečijem veselju bili zadovoljni, te nam na taj način pružili šansu da i na Vašem veselju budemo dio Vašeg dobrog ugođaja.

 

Hvala Vam na tome, a mi ćemo se i ubuduće truditi da Vaš dan vjenčanja bude nezaboravan!

 

Mapa: